Golfový turnaj pro klienty…

Tradiční, každoroční golfový turnaj CENTR GROUP Friendly Cup pro naše klienty se letos konal ve středu 14. června v golf resortu Albatross. Pozvání přijalo celkem 72 hráčů, kteří se utkali o vítězství a putovní pohár CENTR GROUP.

Soutěžilo se ve třech kategoriích podle hendikepu (HCP), což umožnilo všem hráčům se účastnit, bez ohledu na jejich úroveň, a získat tak cenné zkušenosti. Kromě kategorií byly hodnoceny také vložené soutěže, jako nejdelší odpal mužů a žen (longest drive) a nejblíže k jamce (nearest to pin). Absolutním vítězem turnaje se stal Radomír Holečka z Golf klubu Penati na Slovensku, který předvedl skvělé výkony a zaslouženě si odnesl celkové první místo.

Další ze zajímavostí turnaje bylo vyhrazené místo na jedné z jamek pro soutěž „beat the pro“. Tentokrát však byla tradice poněkud obrácena a hráči měli možnost vyzvat nikoliv syna profesionálního golfisty, ale syna Jardy Pajonka – Sama a syna generální managerky Albatross golf resortu Dariny Muchové – Tondu. Tato soutěž „beat the kids“ byla zábavným zpestřením turnaje a všichni se skvěle bavili.

Firemní golfový turnaj byl úspěšným a zábavným sportovním aktem, který sjednotil hráče z různých firem. Byla to skvělá příležitost pro networking, upevnění vztahů a relaxaci na krásném golfovém hřišti. Gratulujeme všem zúčastněným hráčům a těšíme se na příští ročník tohoto úžasného turnaje!

Rychlý kontakt

HOTLINE
24 HODIN DENNĚ

 

 

 

 

 

Další kontakty zde