Máme na starosti nové centrum PIANO

Nové centrum PIANO - máme na starosti bezpečnost

CENTR GROUP poskytuje komplexní služby v Českých Budějovicích

Dne 20. září 2018 se uskutečnilo slavnostní otevření administrativního centra PIANO Business Center v Českých Budějovicích a my jsme byli u toho. Jedná se o budovu, která nabízí prostory pro kanceláře a obchodní jednotky přímo v historickém středu města. Objekt díky svému vzhledu a atmosféře tvoří harmonický kontrast k historické zástavbě a moderní architekturu v centru reprezentuje díky ekologické šetrnosti doložené příslušnými certifikáty.

Takovéto počiny jsou nám velmi sympatické, a proto zde bezpečnostní agentura CENTR GROUP již od okamžiku dokončení výstavby s potěšením poskytuje komplexní bezpečnostní a recepční služby.

Nadto naše dceřiná firma CEE Facility Services, SE poskytující Facility management provádí v budově správu a údržbu vnitřních a venkovních prostor, technologických zařízení a monitoring zařízení pomocí MaR. Dostali jsme ještě větší důvěru a máme na starosti i úklidový servis nejen ve společných prostorách, ale i v prostorách jednotlivých nájemců. Business centra prostě potřebují CENTR GROUP!

FOTO: www.pianocb.cz

Rychlý kontakt

HOTLINE
24 HODIN DENNĚ

 

 

 

 

 

Další kontakty zde