Dvořákova Praha v bezpečí

Bezpečnost a ostraha Dvořákova Praha

Špičková ochrana osob a VIP servis od CENTR GROUP

V září 2018 byla společnost CENTR GROUP již 7. rok součástí mezinárodního hudebního festivalu Dvořákova Praha. Je nám ctí se na tomto vrcholném svátku kultury pravidelně podílet.

Od prvopočátku je hlavní myšlenkou festivalu Dvořákova Praha propagace dobrého jména české kultury prostřednictvím odkazu díla Antonína Dvořáka, jeho současníků a žáků. A protože jediným měřítkem festivalu je kvalita, setkávají se na pódiích Dvořákovy Prahy jen špičkoví sólisté, dirigenti, orchestry i komorní soubory.

Také naším hlavním měřítkem je kvalita, a proto kromě zářijového slunce doprovází tuto událost i naše špičkové bezpečnostní služby. Naši specialisté na Event Security a ochranu osob se zhostili, jako každoročně, svého úkolu s klidem a přehledem.

V luxusních shuttle vozech pod řízením dovedného dispečera dopravujeme po dobu celé akce umělecké osobnosti, členy produkce a samozřejmě VIP hosty. Naším nejdůležitějším úkolem je však poskytnutí osobní ochrany pro vybrané účinkující. Spolupráce je velmi intenzivní a bezpečnostní agentura CENTR GROUP je zárukou, že Dvořákovo umění je v bezpečí!

Rychlý kontakt

HOTLINE
24 HODIN DENNĚ

 

 

 

 

 

Další kontakty zde